Congressen/Events

Congressen en events

CONGRES, SYMPOSIUM OF EVENEMENT ORGANISEREN?

De eerste stap is het vinden van de juiste locatie voor uw bijeenkomst. Een event organiseren is immers meer dan elkaar treffen; het is een beleving voor uw gasten. Juist door de ligging in het groen leent Planetarium Amsterdam zich uitstekend als congres- en evenementenlocatie. Er zijn drie restaurants: restaurant Armstrong, restaurant Etoile en restaurant Columbus. Ieder restaurant heeft een eigen inrichting en uitstraling met uitzicht op het Gaasperpark.

LOC_NWE_RMCPAZO_gebouw16_5667_HR

UNIEKE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Het Planetarium is geschikt voor grote feesten en evenementen. Bij het Planetarium heeft u alle ruimte. Heeft u even geen inspiratie? Wij denken graag met u mee en bieden u deskundig advies in styling en aankleding van uw evenement. De sfeer, de ruimte, het eten, de bediening, het entertainment, alles moet precies kloppen voor een onvergetelijk event. Van bedrijfspresentatie tot klantendag of filmavond, uw gasten voelen zich welkom bij het Planetarium. Wist u trouwens dat we ook regelmatig eigen evenementen organiseren?

Congreszaal

ONVERGETELIJK CONGRES

Het Planetarium is een bekende locatie voor landelijke congressen. Heel bijzonder is de unieke congreszaal, geschikt voor bijeenkomsten tot 250 personen. Door de perfecte akoestiek in de grote zaal, de audiovisuele mogelijkheden en onze service, praten uw gasten hier nog lang over na. Het plenaire gedeelte én de groepen uiteen laten gaan in dezelfde zaal? Dat kan in onze congreszaal. Opvallend detail is dat de gehele zaal pilaarvrij is. Iedereen zit goed en niets staat een geslaagd congres in de weg.

Sluit het Planetarium niet helemaal aan bij uw wensen? Level Eleven is door de centrale ligging, het adembenemende uitzicht en de feestelijke uitstraling een populaire locatie in Amsterdam. Evenementen zijn er in allerlei soorten, maten en sferen. Het Planetarium helpt u graag bij de organisatie van uw evenement. Voor zowel grote als kleine bijeenkomsten heeft het Planetarium diverse oplossingen en mogelijkheden. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft een vraag? Neemt u dan contact op via de mail. Wilt u liever één van onze collega’s spreken? Belt u dan naar 020 – 651 85 85Bekijk ook onze locatiebrochure