Mogelijkheden

Planetarium Amsterdam is een unieke en officiële feest- en trouwlocatie met alle mogelijkheden in huis voor uw onvergetelijke trouwdag, receptie, diner en feestavond. Deze toplocatie in Amsterdam biedt een scala aan mogelijkheden om van uw trouwdag een onvergetelijk evenement te maken. Van informele receptie tot sfeervol diner en spetterend avondfeest, alles kan.

Compleet verzorgd
Uw huwelijksdag verdient een toplocatie; Planetarium Amsterdam is een locatie om ‘ja’ tegen te zeggen. Centraal gelegen, uitstekend bereikbaar en een unieke locatie om te trouwen. We staan garant voor een compleet verzorgde dag die u en uw gasten niet meer zullen vergeten. Geen enkele trouwdag is hetzelfde dus we horen graag wat uw wensen zijn. Van glitter en glamour tot stijlvol en ingetogen. Uw wensen komen uit bij Planetarium Amsterdam.

Champagnetoren en rondvaart

Terwijl u geniet van de voorpret, houden wij ons bezig met de perfecte styling aankleding van uw huwelijksdag. Champagnetoren, decoraties, kaarsen, tafellinnen, fotograaf, muziek, bloemen, entertainment. Wij denken graag met u mee. Al eens gedacht aan een rondvaart door de Amsterdamse grachten voordat u bij Planetarium Amsterdam aankomt? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Champagne

Bruisend spektakel

Een echte klassieker op uw bruiloft: de Champagnetoren! U bent degene die de prachtige piramide van glaswerk mag overspoelen met heerlijke feestbubbels. Een sprankelend en spectaculair onderdeel van uw trouwdag.

Wijnarrangement

Passend wijnarrangement

Een mooi en passend glas wijn maakt van ieder gerecht een ware belevenis. Om uw bruiloftsdiner compleet te maken, verrassen wij u graag met onverwachte combinaties uit ons assortiment wijnen.

Uitnodiging

Menukaarten voor u

Het door u samengestelde menu drukken we voor u af op een op maat gemaakte menukaart. Om er een persoonlijk en origineel tintje aan te geven, verwerken we uw eigen tekst of afbeelding. Wij adviseren u graag.

Entertainment

Spetterend entertainment

Uw trouwdag afsluiten met een spektakel? Een spectaculaire show van een brassband of een vuurspuwer? Of wordt het een dj die de avond volledig op z’n kop zet? Het kan allemaal bij Planetarium Amsterdam.; opties voor leuk entertainment te over!

Decoratie

Styling en decoratie

Een verlichte led-dansvloer of lcd-schermen met daarop beelden van de originele videoclips of jullie trouwreportage? Een echte loungehoek of tafellinnen in een specifieke kleur? We informeren u graag over onze mogelijkheden.

 Gaasperpark

Recreatiegebied Gaasperpark

De entree van het Gaasperpark is op slechts 1 minuut loopafstand van het Planetarium. U kunt dus ook lekker naar buiten met uw gezelschap. Wij kunnen een uitgebreide picknick verzorgen of een gezellige borrel in dit prachtig aangelegde park.

 Bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Planetarium Amsterdam is goed bereikbaar vanaf de A9. Uw gasten kunnen parkeren op het parkeerterrein voor de deur. Dit terrein behoort bij Planetarium Amsterdam. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met onze eventplanner om de locatie eens rustig te bekijken. U kunt zowel per mail als telefonisch contact met ons opnemen! 020 – 651 85 85