Trouwlocatie

Van receptie tot spetterend feest; wij regelen het!

Het Planetarium is een officiële trouwlocatie in de gemeente Amsterdam. Maar het is vooral een feestelijke en bijzondere locatie voor huwelijk- en bruiloftsfestiviteiten. Door de markante ligging is het een opvallende verschijning in de regio. Het is al jaren een geliefde plek om te trouwen. Heel veel bruidsparen hebben hun trouwdag al georganiseerd met onze ervaren specialisten. U kunt bij ons trouwen en/of een receptie houden met aansluitend een diner voor uw gasten.

Van harte gefeliciteerd
Elk hoogtepunt van deze bijzondere dag is bij hier op zijn plek. Na de huwelijksvoltrekking kunnen uw gasten natuurlijk niet wachten om u te feliciteren! U kunt in het Planetarium of het Gaasperpark de felicitaties van uw gasten in stijl in ontvangst nemen. Tijdens de receptie verwelkomen wij uw gasten met smakelijke hapjes en drankjes die u zelf heeft uitgekozen en die wij met alle mogelijke zorg hebben samengesteld en bereid.

Trouwlocatie

Feestelijke receptie

Onze keukenbrigade staat garant voor de culinaire verzorging tijdens uw feestelijke receptie. Het Planetarium heeft een prachtig terras met uitzicht op het Gaasperpark, een schitterend natuurgebied. De ideale locatie voor uw receptie op een mooie zomerdag.

Trouwlocatie

Verrassend bruidsdiner

Een groots of familiair bruiloftsfeest, het Planetarium heeft hiervoor alles in huis. Onze chef-kok verzorgt het bruiloftsdiner en serveert een verrassend menu met heerlijke verse seizoensingrediënten. Uiteraard op uw smaak afgestemd!

Trouwlocatie

Sfeervolle ceremonie

Het Planetarium is een van de meest imposante gebouwen van Amsterdam en dus het perfecte decor voor een gedenkwaardige ceremonie. Ons team verzorgt al vele jaren huwelijks- en bruiloftsfeesten van A tot Z en zorgt voor een onvergetelijke dag.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met onze eventplanner om de locatie eens rustig te bekijken. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Mail of bel 020 – 651 85 85 en laat u verrassen.