Vergaderen & Trainen

Vergaderen in Amsterdam? Op een volstrekt unieke locatie? Dan bent u bij het Planetarium in Amsterdam aan het juiste adres; een mooie mix van natuur en stad. Op deze locatie komen uw trainingen, evenementen, vergaderingen en coaching gesprekken volledig tot hun recht. Het Planetarium biedt uitstekende voorzieningen, optimale services en is prima bereikbaar.

Vergaderen

Vergader- en trainingslocatie

Ruimte nodig om te vergaderen? Het Planetarium heeft volop keus in zalen voor kleine en grote gezelschappen. Alle vergaderzalen zijn modern geoutilleerd, voorzien van daglicht en comfortabel meubilair. Onze expertise en ervaring zorgen voor een goed verloop van uw zakelijke bijeenkomst. Een geruststellend idee. Neem vast een kijkje bij onze vergaderarrangementen of neem contact op. Bekijk ook onze locatiebrochure.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vergadering, evenement of bijeenkomst? Rondleiding? Neem contact met ons op via welkom@planetariumamsterdam.nl of bel naar 020 651 85 85. Online boeken of een offerte aanvragen kan ook. Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag. U bent van harte welkom bij het Planetarium!