Mogelijkheden

U kunt bij het Planetarium terecht voor al uw evenementen; van een vergadering, congres, lunch of diner tot een productpresentatie, beurs of bruiloft. Het Planetarium heeft grote en kleine zalen. Bijeenkomsten bij het Planetarium worden altijd met de grootst mogelijke zorg voorbereid en uitgevoerd. Persoonlijk contact in een professionele omgeving.

evenement

Uitstekende voorzieningen

De locatie biedt alles wat uw vergadering nodig heeft: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en maar liefst drie uitstekende restaurants. Restaurant Armstrong voor maximaal 150 dinergasten en terras voor maximaal 150 gasten – ideaal voor een zomerse barbecue. Bij restaurants Etoile en Columbus kunt u terecht met uw gezelschap tot respectievelijk 65 en 100 gasten.

evenement

Multifunctionele zalen

Het Planetarium heeft 15 ruimtes (van 30 tot 205 m2); pilaarvrij, daglicht en uitzicht op de groene omgeving. Ook kunnen de verschillende zalen elkaar ondersteunen als break outs. Van informele netwerkborrel tot meerdaags congres; het Planetarium in Amsterdam biedt het u allemaal. Rust en ruimte voor uw inspiratie. Met het Gaasperpark aan uw voeten.

 evenement

Geslaagd evenement

Juist door de ligging in het groen en de ruime restaurants leent Planetarium Amsterdam zich uitstekend als evenementenlocatie. Zowel binnen als buiten heeft u alle ruimte. In overleg met onze eventplanner kiest u de ruimtes die passen bij uw evenement. Ook het park zelf kunt u daarbij betrekken. Natuurlijk creëren wij voor uw feest of event een passende culinaire invulling, onze keukenbrigade verrast u graag.

 evenement

Sfeervolle trouwdag

Ja, ik wil … trouwen in het Gaasperpark. Dat kan; het Planetarium is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. Een mooiere plek is nauwelijks denkbaar. Geniet onbezorgd van uw huwelijksdag, omgeven door water en groen. Alle ingrediënten voor de perfecte dag zijn aanwezig: de unieke ligging, sfeervolle ambiance,  culinaire verrassingen en een warm welkom.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vergadering, evenement of bijeenkomst? Rondleiding? Neem contact met ons op via welkom@planetariumamsterdam.nl of bel naar 020 651 85 85. Online boeken of een offerte aanvragen kan ook. Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag. U bent van harte welkom bij het Planetarium!