Werken & overleggen

Aangenaam werken en overleggen in Amsterdam? Het Planetarium is een unieke locatie die natuur en stad combineert. Deze sfeervolle omgeving heeft een positieve invloed op uw bijeenkomst. Laat u inspireren door de natuur op deze bijzondere locatie. Ondanks de groene omgeving ligt het Planetarium dichtbij de A9 en op slechts 1 minuut lopen van bus- en metrostation. Rust en ruimte aan de rand van Amsterdam.

Flexwerken en overleggen

Ontmoeten en overleggen, dat kan bij het Planetarium. Heeft u af en toe een leuke werkplek nodig of wilt u samen met anderen werken? Bij het Planetarium treft u de perfecte oplossing. Flexwerken is prettig als alles om je heen goed geregeld is. Als alle moderne voorzieningen aanwezig zijn. En er mensen voor je klaar staan: voor koffie, thee, of om je te ondersteunen.

 Werken

Professioneel en gastvrij

Denkt u erover om te gaan flexwerken? Zoekt u een professionele plek in een inspirerende omgeving? U kunt gewoon binnenlopen bij het Planetarium, inloggen op het wifi netwerk en aan de slag. U hoeft niet te reserveren. Ideaal als u thuis aan het werk bent en behoefte heeft aan een andere werkomgeving. Dé oplossing voor wie zelfstandig en mobiel wil werken en overleggen.

Werken

Ontmoeten en werken

Veel zzp’ers maken gebruik van de flexplekken bij het Planetarium. Gast ontvangen? Uw bezoekers worden door de receptie hartelijk ontvangen en wegwijs gemaakt. Toch een vergaderruimte nodig? We regelen het graag voor u. Het komt geregeld voor dat onze gasten tijdens hun overleg graag wat meer privacy willen hebben. Tegen een gereduceerd tarief huurt u een van onze vergaderzalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vergadering, overleg of bijeenkomst? Neem contact met ons op via welkom@planetariumamsterdam.nl of bel naar 020 651 85 85. Online boeken of een offerte aanvragen kan ook. Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag.